здравейте , искам да разбера ,как се махат капаците от задната кора на 156 ,за да сложа колони . Опитвах ,но освен да ги счупя не мисля, че друго ще направя. Търсих болтове ,но не намерих .. Някой да ми помогне ,моля ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой ще ми каже ли как се махат
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениездравейте , искам да разбера ,как се махат капаците от задната кора на 156 ,за да сложа колони . Опитвах ,но освен да ги счупя не мисля, че друго ще направя. Търсих болтове ,но не намерих .. Някой да ми помогне ,моля ?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Не съм я свялял. Говоря за на задната кора,декоративните капаци ,които крият колоните. При мен са капаци на селеспиида ,на на гтд то са просто изляти с кората . Та мисълна ми е как се махат самите декоративни капаци ,защото колоната влиза от горе на долу ,а не обратно .за на селеспиида
едит : Не е логично да могат да се махат само с чупене ,след като са сложени там ,за да може да крият говорителите .. и не са сляти с самата кораLast edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 22:20.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеНе съм я свялял. Говоря за на задната кора,декоративните капаци ,които крият колоните. При мен са капаци на селеспиида ,на на гтд то са просто изляти с кората . Та мисълна ми е как се махат самите декоративни капаци ,защото колоната влиза от горе на долу ,а не обратно .за на селеспиида
едит : Не е логично да могат да се махат само с чупене ,след като са сложени там ,за да може да крият говорителите .. и не са сляти с самата кора
Явно и аз съм го разбралLast edited by fred; d.m.y г., 21:44.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеИскаш да кажеш тия под задното стъкло, над задната седлка, там има едни капаци
Колегата да си зададе правилно въпроса за да му отговоря. Аз съм сложил допълнителни елипси. Не знам какво общо има селеспиида с решетките или декоративните капаци както ги наричаш.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеГовори за решетките на говорителите на кората. Не могат да се махнат лесно. То има от горе решетка, кора и от долу стойки за захващане на говорител. Решетката е захваната към стойката посредтвом пластмасови шифтове които се дърйат от един "стягащи шайби" ли как да ги нарека. Ако се махнат тези шайби може да се извади решетката. А самата стойка е залепена за кората.
Колегата да си зададе правилно въпроса за да му отговоря. Аз съм сложил допълнителни елипси. Не знам какво общо има селеспиида с решетките или декоративните капаци както ги наричаш.
Аз мисля ,въпроса много правилно съм си го задал .... ЗАДНА КОРА , с капаци ,които са предвизени да крият говорителите. Под задното стъкло... въпрос ,тези щуротии как се свалят(без да се чупят),за да сложа елипси вътре и, после отново да си сложа капаците ,за да крият
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеМного тъпо са го измислили тия баси .... убедих се за пореден път ,че инженерната мисъл на тия е ,ако могат да ти стъжнят живота ,колкото може повече.. идЕооотиDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
А бе момчета, нямали възможност да качите 1-2 снимчици та да видим по-нагледно как сте ги монтирали.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Comment
Comment